Kurs Müdürü Suat Göv’den Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Göv’e ziyareti sırasında kurs öğretmenleri eşlik etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurs Müdürü Suat Göv’den Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Göv, ziyareti sırasında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde kursun işleyişi, YKS’ye giren öğrencilerin durumu, kayıtlar ve ders süreci ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Topaloğlu’nun öğrencilerin her zaman yanında olduğunu ifade eden Göv, “Başkanımız eğitim alanında yaptığı önemli projelerle ve öğrencilere arkadaş gibi yaklaşmasıyla çok seviliyor. Eğitimci bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Öğretmenlere, öğrencilere ve ailelerine verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime ve öğrencilere destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

Ziyaret sonrası öğretmenler, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu adına Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’na (TEMA) bağışladıkları ağaç sertifikasını Başkan Topaloğlu’na hediye etti.

Kurs Müdürü Suat Göv’den Başkan Topaloğlu’na ziyaret