İYİ Parti Aydın’da adaylarını tanıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Aydın’da adaylarını tanıttıİYİ Parti Aydın’da aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Efelerdeki bir parkta düzenlenen toplantıya il başkanı Recep Taner, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçe Başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)

Aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın’da birinci parti olacaklarına vurgu yaparak ” Bu seçimler Türkiye açısından daha önce de defalarca söylediğimiz gibi bir yol ayrımı. Türkiye Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi tek adam sistemi ile mi gidecek yoksa güçlendirilmiş parlamenter sistemi dönüşüm yapacak bunun oylamasını yapacağız. Bu seçimler daha önceki yapmış olduğumuz seçimlerden ve bundan sonraki yapılacak olan seçimlerden çok daha önemli bir seçim. İYİ Parti açısından bu seçimler referandum seçimi olacaktır” dedi.

14 Mayıs tarihinin Aydın halkı için önemine dikkat çeken Taner; “Demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes’in 14 Mayıs 1950 ‘de seçim sloganı olarak kullandığı ‘Yeter söz milletindir’ ifadesini biz de ‘Yeter söz Millet İttifakı’nındır’ diyoruz” dedi.

Taner’in konuşmasının ardından milletvekili adayları Ömer Karakaş, Ahmet Türk, Tuğçe Canpolat Yılmaz, Erhan Algan, Fevzi Köse, Cemal Sarı ve Pınar Öncer kendini tanıttı. Annesi kaza geçiren beşinci sıra Aydın İYİ Parti milletvekili adayı Semra Yücel ise toplantıya katılamadı.

Milletvekili adaylarının konuşmasının ardından İYİ Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın kısa bir konuşma gerçekleştirdi . Kaya’nın konuşmasının ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak partililer tanıtıldı ve toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

İYİ Parti Aydın’da adaylarını tanıttı