ITSO’dan e-ticaret ve e ihracat seminerine davet

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Trendyol işbirliğinde ‘Trendyol’un E-Ticaretteki Yeri ve E-İhracat Fırsatları’ adlı seminer gerçekleştirilecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ITSO’dan e-ticaret ve e ihracat seminerine davet

Genel katılıma açık olan seminer, e-ticaretin yükselen trendlerini ve e-ihracat fırsatlarını keşfetmek isteyen girişimcilere ve işletme sahiplerine büyük bir fırsat sunuyor.

Günümüz dünyasında, hem yerel hem de uluslararası ticaret alanında elektronik alışveriş oranları hızla artıyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından düzenlenen seminerle halihazırda ihracat yapmakta olan veya ihracat potansiyeline sahip üyelerini ve kentteki girişimcileri Trendyol’un geniş dijital platformu ile tanıştırarak pazar paylarını genişletmelerine, rekabetçi bir avantaj elde etmelerine ve iş hacimlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

7 Ağustos Çarşamba Günü saat 14.00’de Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda düzenlenecek seminer ücretsiz olup, genel katılıma açık olacak.
Trendyol Akdeniz Bölgesi Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Dursun Ağmaz tarafından verilecek seminerde katılımcılar Trendyol üyesi olma fırsatını yakalayacak. Trendyol’a üyeliği bulunanlar ise merak ettikleri sorulara yanıt bulabilecekler.

ITSO’dan e-ticaret ve e ihracat seminerine davet