Isparta İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi istifa etti

Isparta İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi, partideki tüm görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. Yönetim adına yapılan açıklamada, "Ayrılıklar zor ve hüzün doludur. Biz Isparta Gençlik Kolları olarak bugün ayrılığın bu zor hissiyatını yaşıyoruz," ifadelerine yer verildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ISPARTA-BHA

Açıklamada, İyi Parti’nin kurucu kadrosunun haksızlıklar ve hukuksuzluklar karşısında büyük bir mücadele azmiyle partiyi kurduğu vurgulandı. “Bizler Türk Milliyetçisi gençler olarak partimize büyük bir sadakat ve inançla bağlı olduk. Gerek seçim dönemlerinde, gerekse diğer zamanlarda, gündüz oturmadan, gece uyumadan memleketimize hizmet etmek için fedakarlık yaptık,” denildi.

Yönetim, mevcut siyasi ortamda Türk Milliyetçilerinin kendilerini özgürce ifade edebileceği bir liyakat esaslı parti politikasının uygulanmasını beklediklerini, ancak İyi Parti’nin yöneticilerinin şahsi hırs ve arzularına kurban gittiğini belirtti. Parti tabanının güveninin hızla kaybedildiği ifade edilerek, “Parti yöneticileri 3. Yol stratejisini doğru yürütememiş ve Türk Milliyetçileri bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştır,” denildi.

İstifa eden yönetim, İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Büyük Kurultayı’ndan beri yönetim anlayışında hiçbir değişim yaşanmadığını, liyakat ilkesinin sadece sloganda kaldığını vurguladı. Açıklamada, “Sonuç olarak bu süreç, maddi gücüne dayanarak kendi pozisyonunu koruyabilen, tabandan bihaber milletvekilleri ve kendi siyasi kariyeri için yanlışa yanlış demeyen il başkanları ile baş başa bıraktı,” ifadelerine yer verildi.

İstifa açıklamasında, birlikte mücadele verdikleri destekçiler için teşekkür edildi ve “Bizler bundan sonra da Yüce Türk Milletine hizmet etmeye devam edeceğiz,” mesajı verildi.

Isparta İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi istifa etti