Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “ Her daim vatandaşlarımızın sorunlarının çözümündeyiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “ Her daim vatandaşlarımızın sorunlarının çözümündeyiz”GÜDÜL (BHA)-Güdül belediyesi, belediye başkanlık makamında Belediye başkanı Muzaffer Yalçın’ın vatandaşları her daim derdini dinledikleri ve önerilerinin alındığını bildirdi.
Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, (BHA) muhabirine yaptığı açıklamasında; Vatandaşlarımızla her daim iç içe olmaya çalıştıklarını söyledi.
İlçe halkının ve vatandaşların kendilerini rahatlıkla ziyaret ederek, dertlerini sıkıntılarını ve istek ve taleplerini kendilerine ilettiklerini anlatan Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “Küçük ilçelerde vatandaş illaki ben belediye başkanını görecem der. Bu anlamda, direk derdini, talebini ve isteğini belediye başkanına aktarır. Bizde bu anlamda belediyemize gelen herkese kapımız açık ve onları dinlemeye devam ediyoruz” dedi.
Belediye halk gününde kıymetli vatandaşlar ile öğrencilerin isteklerini dinlediklerine değinen belediye başkanı Yalçın, şu ifadelere yer verdi:
“Küçük ilçelerde herkes herkesi tanır. Bu nedenle vatandaş, belediye ile işi var ise, direk belediye başkanı ile görüşmek ister. Şimdiye kadar kimseyi kapımızdan çevirmedik. Sosyal belediyecilik kavramıyla hareket ediyoruz. Halkımıza ve öğrencilerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve yol gösterici olmaya devem ediyoruz. Kimseyi kırmadan incitmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve her daim vatandaşlarımızın sorunlarının çözümündeyiz.” (Yaşar Tonbak)

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “ Her daim vatandaşlarımızın sorunlarının çözümündeyiz”