Güdül belediye Başkan yardımcılığı görevine Ömer Eşen, getirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güdül belediye Başkan yardımcılığı görevine Ömer Eşen, getirildiGÜDÜL (BHA)- Güdül belediyesi, Belediye başkan yardımcılığı görevinde değişikliğe gidildi.
Güdül Belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Süleyman Çınar, belediye başkan yardımcılığı görevinden süresi dolup ayrılırken, Belediye başkan yardımcılığı görevine meclis üyelerinden, Ömer Eşen getirildi.
Belediye başkanı Muzaffer Yalçın’ın Meclis toplantısında yaptığı önerisiyle, 6 Ayda bir yenilenen belediye başkan yardımcılığı görevine meclis üyelerinin oylarıyla, Ömer Eşen, seçildi.
Belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda Belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Eşen’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “Güdül için elbirliği içinde birlikte çalışacağız ve Güdül’ü Başkentin en gözde ilçesi yapmak üzere çalışmalarda bulunacağız. Önceki belediye başkan yardımcımıza de verdiği ve yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yeni belediye başkan yardımcısı Ömer Eşen, dilek ve temennileri için Belediye başkanı Yalçın’a teşekkür ederken, “ yaşadığımız kentimizi, layık olduğu yerlere gelmesi için mücadele ederek, sırt sırta vereceğiz” dedi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Güdül belediye Başkan yardımcılığı görevine Ömer Eşen, getirildi