Erdoğan’dan İYİ Parti’ye "Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok" sözleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan'dan İYİ Parti'ye "Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok" sözleriCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’nin Cumhur İttifakı’na katılma olasılığı için “Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti’nin 6’lı Masa’dan ayrılması hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bunu aylar önce söylemiştik” dedi.
“Biz planımız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok. Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz.
İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na katılma ihtimali için Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok. Bunun böyle olacağını aylar öncesinden söylemiştik. Oturdular, konuştular ve dağıldılar. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok.” Sözlerini kullandı. (Büşra İrem Çam – Birlik Haber Ajansı)

Erdoğan’dan İYİ Parti’ye "Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok" sözleri