Erdoğan’dan "Buradan LGBT’ci çıkmaz" sözleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan'dan "Buradan LGBT'ci çıkmaz" sözleriBüşra İrem ÇAM/Ankara, (BHA)- Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında “Bu gençlik, ne küresel emperyalistlerin oyununa gelecek ne sapkın akımların ülkesini istila etmesine izin verecek, ne geleceğinin karartılmasına izin verecek bir gençliktir. Bay Bay Kemal, buradan LGBT’ci çıkmaz” sözlerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik İçin Hemen Şimdi Programı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ videosuna tepki gösterdi.
“Bizim ülkemiz bir terör devleti değildir” sözlerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunlar benim Kürt kardeşlerimi sokağa dökerek öldürten Selo’ya cezaevinden çıkma sözü veriyor. Yetmedi aynı şekilde, evlat katili Apo’yu da çıkarma sözü veriyor. Her kürsüye çıkan hanımefendi de öyle. Biz geliyoruz ve cezaevlerinin kapısını kırıp onları çıkaracağız diyor. Bu ülke bir hukuk devleti. Bu ülke bu hainlere bırakılamaz. Biz yapmak için, onlar yıkmak için var” şeklinde konuştu.
Dün Gemlik’te 65 kişilik bir tören yapıldığını anımsatan Erdoğan, “Halk adeta karanfille yolumuzu kesti. Ardından Manisa’da yine 65 bin kişinin katıldığı bir miting yaptık. Demek ki şu anda bütün vatandaşlar gümbür gümbür sandığa gidiyor. İnşallah Türkiye Yüzyıl’ı ile de hakkettiğimiz yere tırmanacağız” sözlerini kullandı.
“Bizim tek dinimiz İslam”
Milletimizin arasına etnik ve mezhebi fitne sokamayacaksınız diyen Erdoğan, “Bay Bay Kemal ben aleviyim diyor. Saygı duyarım. Biz senin Alevi olmandan rahatsız değiliz ki. Bunu söylemenin anlamı ne? İyi ki Alevi olduğunu söyledin ama bizim böyle bir derdimiz yok. Biz şunu biliriz, bizim Alevilik diye bir dinimiz yok. Şiilik diye bir dinimiz yok. Bizim tek dinimiz var İslam ve Müslümanlık. Biz bunu anlatacağız. Biz Türkü, Kürdü, Çerkez’i, Gürcü’sü ile hep bir ve beraber olacağız ama ülkemizi böldürtmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
“Buradan LGBT’ci çıkmaz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, “Biz gençlerimizle birlikte olduğumuz sürece, bu vatanın tek karış toprağına, tek bir kazanımına el süremeyeceksiniz. Bu gençlik, ne küresel emperyalistlerin oyununa gelecek ne sapkın akımların ülkesini istila etmesine izin verecek, ne geleceğinin karartılmasına izin verecek bir gençliktir. Bay Bay Kemal, buradan LGBT’ci çıkmaz. HDP’de, İYİ Parti’de var. Onlardan böyle bir şey duydunuz mu? Masanın etrafındaki minik yavrucaklardan böyle bir şey duydunuz mu? Söyleyemezler” sözleriyle devam etti.
Cumhurbaşkanı ardından yaptıkları icraatlerin anlatıldığı bir video izletti

Erdoğan’dan "Buradan LGBT’ci çıkmaz" sözleri