Depboylu Umurlu’da ziyaretlerde bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depboylu Umurlu’da ziyaretlerde bulunduMHP Aydın 1. sıra milletvekili adayı Deniz Depboylu, Efeler’in Umurlu Mahallesinde yaşayan Nadir ve Funda Çayyüzü çiftini evinde ziyaret etti. İki engelli çocuğu olan çiftin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Depboylu, Nadir Çayyüzü’nün fırsatçılar için bir kanun çıkarılması gerektiğini söylemesi üzerine “Yapılan fırsatçılıkların hesaplarını tek tek soracağız” dedi.

Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)

MHP 28. Dönem 1. sıra Aydın milletvekili adayı Deniz Depboylu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Efeler’e bağlı Umurlu Mahallesinde ziyaretlerde bulunan Depboylu, Nadir ve Funda Çayyüzü çiftinin evine misafir oldu. Depboylu, engelli çocukları olan çiftin beklentilerini ve karşılaştıkları sorunları dinledi. Nadir Çayyüzü’nün özellikle gıda ürünlerinde fırsatçılık yapıldığını ve bununla ilgili bir kanun olması gerektiğini ve bunu yapanların sıkı denetlenmesini söylemesi üzerine Depboylu, “Bunların tek tek hesabı sorulur. Sayın Cumhurbaşkanımız gereken tüm müdahaleleri ve hamleleri yapıyor. Ama vatan hainleri var içimizde. Onlar ortalığı böyle yangın yerine çevirmeye uğraşıyorlar Biz dirayetli olacağız. Milletimizin feraseti yüksek. Allah’ın izniyle bu tefecilerinde hakkından geliriz, faizlerin hakkından geliriz. Hepsinin üstesinden geliriz ama her şeyden önce biz vatanımıza, milletimize terör illetinden PKK’dan kurtaracağız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Süleyman Soylu bakanımızın da arkasındayız” dedi.

“ZİLLET EŞRAFINA BIRAKMAYACAĞIZ”

Depboylu, “Vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız. Bu zillet eşrafına bırakmayacağız. Sizlere hizmet bizim boynumuzun borcudur. Milletimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Depboylu Umurlu’da ziyaretlerde bulundu