Cumhur İttifakı Tek Yürek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Tek YürekAK Parti Aydın İl Başkanlığı seçim çalışmalarına devam ediyor.
AK Parti Aydın İl Başkanlığı seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında milletvekillerinin yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de vatandaşları ziyaret ediyorlar.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Seda Sarıbaş Bugün ziyaretlerine Didim İlçe Başkanlığının açmış olduğu seçim ofisinden başladı. Sarıbaş’ı seçim irtibat ofisinde İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Esma Akça ile yöneticilerin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Seçim İrtibat Ofisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Cumhur İttifakı Ortağı MHP İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, MHP Aydın Milletvekili adayı Çetin Durmaz da Seda Sarıbaş’a başarılar dilediler.

MHP Didim İlçe Başkanı Sağdıç “Her zaman ifade ettiğim gibi %55 ile bu seçimi alacağımıza inancım tam ve Aydınımızı milletvekili bazında TBMM’de en yüksek sayı ile temsil etmek için tüm gücümüzle çalışacağız.” İfadelerinde bulunurken Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Çetin Durmaz “Her daim sahalardayız. Partimize ve Cumhur İttifakına teveccüh oldukça fazla. Reisin arkasındayız, ‘Adayımız belli kararımız net’ Seda hanıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bu seçimlerde Didim’in 3 vekil adayı var ama Hüseyin Yıldızı sokakta görsem gider oy isterim. Hüseyin Yıldız’ı ben hiç görmedim. Mutlaka başaracağız.” İfadelerinde bulundu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Cumhur İttifakı Tek Yürek