CHP Beypazarı İlçe başkanlığından açıklama geldi:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Beypazarı İlçe başkanlığından açıklama geldi:BEYPAZARI (BHA)-CHP ilçe başkanlığı ilçe genelinde siyaset gözetmeksizin, hemşerileriyle depremzedelerin yanında olmaya çalıştıklarını ve adeta kenetlendiklerini bildirdi.
CHP Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak, depremin ikinci gününden itibaren depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.
Depremzedelerin yaralarının elbirliği içinde sarılması yönünde hareket ettiklerini belirten Kostak, “ Tüm gücümüzle milletimizin ve depremzedelerin yanında olmaya çalıştık. Birlik olduk, diri olduk ve siyaset olmaksızın depremzedelere yardımlarını esirgemeyen esnafımızı, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Partilerine getirilen yardım kolilerinin ve paketlerin, partililer tarafından tasnif edildiğini anlatan Kostak, şunları kaydetti.
“Partili kadınlarımıza, kadınlar kolu başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu felaketin acılarını hep birlikte dayanışma içinde aşacağız. Yardım Kolilerinin ardı arkası kesilmiyor. Herkes, tek yürek oldu.” (Yaşar Tonbak)

CHP Beypazarı İlçe başkanlığından açıklama geldi: