Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Belediye başkan yardımcısı Osman Karadede ve Partililerle birlikte Boyalı mahallesini ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Belediye başkan yardımcısı Osman Karadede ve Partililerle birlikte Boyalı mahallesini ziyaret etti.BEYPAZARI (BHA) -Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, ziyaretleri kapsamında geldiği Boyalı mahallesinde Cuma namazının ardından, Belediye tarafından yaptırılan Köy konağında, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, beraberinde Belediye başkan yardımcısı, Büyükşehir İl genel meclisi Üyesi Aydın Gökmen ve AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, AK Parti gençlik Kolları başkanı Ahmet Peker ve yönetim kurulundan bazı üyelerin katılımıyla mahalleye ziyarette bulundu.
Belediye Tarafından yaptırılan Köy konağında gelen misafirlere yemek ikram edilirken, mahalle muhtarı Volkan Demir, mahallelerine köy konağı kazandıran Belediye başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür ederken, “bu günde sizleri bu güzelin eserin içinde ağırlayalım istedik. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Belediye başkanı Tuncer Kaplan, köylerden gelen taleplere kısa süre içinde cevap verdiklerini be Boyalı mahallesinden gelen Köy Konağı talebinde olumlu bakarak, kısa bir süre içinde Konağı tamamladık ve siz değerli mahalle halkının hizmetine sunduk. Hayırlı olsun” dedi.
Köy konağında, belediye başkanı Tuncer Kaplan’a, Muhtardan Plaket verirken, eşi de de İşlemeli havlu hediye edildi. (Yaşar Tonbak)

Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Belediye başkan yardımcısı Osman Karadede ve Partililerle birlikte Boyalı mahallesini ziyaret etti.