Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Emine Ergünerol: Gençler Reisin Yanında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Emine Ergünerol: Gençler Reisin YanındaTürkiye yüzyılında Balıkesir’in vizyonunu öne çıkarmak ve bu uğurda çalışmak için yola çıktığını söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Emine Ergünerol; “ Balıkesir’i bilen, bölge insanını tanıyan, bu zamana kadar bölgenin kalkınması için zaman harcamış, elini taşın altına koyup sorumluluk almaktan kaçınmamış birisi olarak bu gömleği giymeye talip oldum.” Dedi.
Pervin BÖLÜKBAŞI-BALIKESİR
Ergünerol; “Sayın Cumhurbaşkanımın dediği üzere ‘Gençlerin Eseri Olacak Türkiye Yüzyılında, Gençler Reisinin Yanında’ diyebilmek ve sadece hayal kurmakla kalmayan, hayalleri gerçeğe dönüştüren AK Partimizin kadrolarında devam edebilmek heyecanıyla AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bölgemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilen, bu bölgeden ekmek yiyen ve bu bölgenin havasını soluyan bir genç olarak; dinamik bir şekilde, gelecek vizyonu ile büyüklerimizin tecrübe ve destekleriyle Balıkesir için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmak için aday adayıyım. Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diye konuştu.
Siyasi hayatına AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Halkla ilişkiler Birim Başkanı olarak başlayan 2011-2015 yıllarında çalışan Emine Ergünerol; AK Parti Balıkesir İl Yönetimi Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan yardımcılıkları yaptığını 2016 ‘ya kadar devam ettiğini söyledi. Ayrıca AK Parti Balıkesir Ayvalık İlçe Koordinatörlüğünü de 2022’ye kadar devam ettiğini dile getirdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Emine Ergünerol:
17.06.1989 Balıkesir doğumludur. 2012 yılında Rahmi Kula Anadolu Lisesini başarıyla tamamlayan EROL, 2007 yılında Balıkesir Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü yüksek başarıyla tamamlamıştır. İnşaat Mühendisi olup Yüksel Erol İnşaat LTD. ŞTİ. firmasının sahibi olan EROL inşaat işi yapmaktadır. 2011-2015 yılları arasında AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kollarında Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevi 2016 yılından günümüze de İl Yönetim Kurullarında bulunmuş ve il başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür, 2022 yılından günümüze kadar da Ayvalık İlçe Koordinatörlüğü görevini yürütmüştür. Evli ve bir çocuk annesidir. İyi seviyede İngilizce bilmektedir. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Emine Ergünerol: Gençler Reisin Yanında