Bakan Varank, Nevşehir’de şehir buluşmasında …

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Varank, Nevşehir'de şehir buluşmasında ...Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti’nin 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı çerçevesinde bugün sabah saatlerinde Nevşehir’e geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti’nin 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı çerçevesinde bugün sabah saatlerinde Nevşehir’e geldi. Program çerçevesinde Bakan Varank ve AK Parti heyeti Crown Plaza otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bakan Varank’ı karşılayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “2023’e doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Nevşehir’imize teşrif eden TC. Sanayi Bakanımız Sn. Mustafa Varank ve kıymetli milletvekillerimizle, AK Teşkilatlarımızla AK Parti Nevşehir ailesi olarak bir aradayız…” dedi. Program çerçevesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Partili heyetler ile birlikte Nevşehir’de gün boyu saha çalışması yapacaklar. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Nevşehir’e gerçekleştireceği ziyaretin programı belli oldu.
Bakan Varank’ın Nevşehir programı şu şekilde:
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN MUSTAFA VARANK’IN NEVŞEHİR PROGRAMI
17.10.2022-Pazartesi
9:30 BASIN TOPLANTISI Yer: CROWNE PLAZA KAPADOKYA
11:00 STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMA Yer: CROWNE PLAZA KAPADOKYA
12:30 NEVŞEHİR ACIGÖL TEKSTİLKENT TEMEL ATMA VE KOP-AHIKA PROJELERİ TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ Yer: Acıgöl
13:30 ACIGÖL ORGANİZE SANAYİ NAME GIDA İŞÇİLER İLE BULUŞMA
15:00 NEVŞEHİR VALİLİK ZİYARETİ
15:30 NEVŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİ
16:00 ESNAF ZİYARETİ Yer: Belediye Caddesi 16:30 GEÇMİŞ DÖNEM MİLLETVEKİLİ VE İL BAŞKANLARI TOPLANTISI Yer: İl Başkanlığı
17:30 GENÇLİK BULUŞMASI Yer: Gençlik Merkezi
19:00 AYŞE HÜMAŞAH SULTAN KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA GENÇLER İLE BULUŞMA

www.fibhaber.comhttps://www.fibhaber.com/siyaset/bakan-varank-nevsehir-de-sehir-bulusmasinda-video-izle-h153438.html (fibhaber.com)

Bakan Varank, Nevşehir’de şehir buluşmasında …