Aykut Karagöz: “Salih Altun, Ardahan’ın ortak adayı olmalı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aykut Karagöz: “Salih Altun, Ardahan’ın ortak adayı olmalı!”

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahanlı iş insanı Aykut Karagöz, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli Seçimlerde adı Ardahan Belediye Başkan aday adayı olarak geçen Eskişehir Vali yardımcısı Salih Altun’un Ardahan için önemli bir şans olacağını söyledi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararına göre mahalli idareler seçimi 2024 yılı Mart ayının son pazar günü olan 31 Mart’ta yapılacak.Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun’un Belediye Başkan aday adaylığını kabul etmesi için ilin kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri ve STK Başkanlarının tarafsız olarak destek vermesi gerektiğine dikkat çeken Serhat Ardahanspor önceki dönem Başkanı iş insanı Aykut Karagöz, şunları söyledi:

“Devlet terbiyesini almış, Türkiye’nin değişik illerinde çeşitli görevlerde bulunmuş, edindiği güçlü çevreler sayesinde Ardahan’da büyük hizmetlere ve yatırımlara imza atacağına inanıyoruz. Sayın Salih Altun’un vizyonu ve ortaya koyacağı projelerle Ardahan’ın sınıf atlayacağını ve Doğu Anadolu’nun en gelişmiş özel ili yapacağından eminiz. Ardahan’ın tüm sorunlarını çözebilecek bilgi birikime sahip olan Sayın Altun, bu görevi kabul ederse Ardahan için büyük şanstır” dedi.

Aykut Karagöz: “Salih Altun, Ardahan’ın ortak adayı olmalı!”