Aydemir Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydemir Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptıAK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Av. Mehmet Aydemir, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
AK Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Aydemir, eşi Burcu Aydemir ve çok sayıda vatandaş ile birlikte geldiği partisinin il binasında, aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Gökhan Ökten’e sundu.
 
AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Mehmet kardeşim benimle hem meslektaş aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları’ndan bu yana birlikte siyaset yaptığım bir arkadaşım. Bugün kendisinin aday adaylığı başvurusunu alıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu eylesin. Çıkmış olduğu bu yol kendisine ve ailesine hayırlı olsun. Bize verdiği bu destekten ve katmış olduğu güçten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
“AMACIM MAKAMLAR, MEVKİLER DEĞİLDİR”
 
Kendisinin 2007 yılından buyana AK Parti’de siyaset yaptığını belirten Mehmet Aydemir, “Beni bir çoğunuz 2008 yılından bu yana gençlik kollarından, mahalle mahalle, köy köy gezerek bayrak flama astığımız günlerden tanıyorsunuz. Kongrelerde sabahladığımız günlerden ve Recep Tayyip Erdoğan davasına haykırdığınız günlerden tanırsınız. Aydın’da bir ailenin evladı olarak 1986 yılında dünyaya geldim. 2011 yılından bu yana da avukatlık mesleğini yürütmekteyim. 2007 yılında üniversite yıllarında Ankara Gençlik Kollarımızda başladığım siyaset hayatımı, Aydın Gençlik Kolları, Ana Kademe, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, İl Seçim İşleri Başkanlığı görevi ile devam ettim. 2015 yılında genel merkezimizin takdir ve teveccühü ile İl Başkan Adayı olmak da nasip oldu. Bu mukaddes davada 6-7 dönem Seçim İşleri Başkanlığı gibi şerefli bir görev nasip oldu. Bugün gelinen noktada ülkemizin olağan üstü koşullardan geçtiği, depremlerle ve afetlerle boğuştuğu bir günde, yedi düvelin sayın cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında birleştiği, ‘Tayyip Erdoğan gitsin de ülke ne olursa olsun’ düşüncesiyle hareket edenlere karşı kim var ? dediklerinde, etrafına bile bakmadan fert fert, birey birey ‘ben varım’ diyen gençlik kollarından yetişmiş birisi olarak cumhurbaşkanımızın davasına omuz vermek, sorumluluk almak, memleketime hizmet etmek ve en önemlisi de AK Partimize yakışan milli bir duruş sergilemek adına, 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum. Gayem ve amacım makamlar, mevkiler değildir. Geçmişten bugüne ‘bu hak dava bir duvarsa, ben de bu duvarda bir taşım’ diyerek partimizin neferi olmak adına, bu süreçte Cumhur İttifakının ve Cumhurbaşkanımızın yanında duruş sergilemek adına aday oldum. Durmamız gereken yer Ak Partidir, durmamız gereken yer Cumhur İttifakımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın safıdır. Listelerde olayım ya da olmayayım, tüm sevenlerimden bu seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’a, partimize oy istiyorum” diye konuştu ve sözlerini Necip Fazıl Kısakürek’in
 
“Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!
 
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
 
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
 
Yarın elbet bizim, elbet bizimdir!
 
Gün doğmuş ,gün batmış, ebed bizimdir” mısraları ile tamamladı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Aydemir Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı