ANAP Milletvekili adayından önemli çağrı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANAP Milletvekili adayından önemli çağrıAYDIN AKYÜREK / GAZİANTEP BHA, – Anavatan Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Aydın Yılmaz, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde tüm adaylara çağrıda bulunarak, ‘’Halk kavga siyaseti istemiyor. Bu seçimde birlik ve beraberlik kazanmalı’’ dedi.
 
‘’SEÇİMLER AYRIŞTIRMAMALI, BİRLEŞTİRMELİ’’
Gündeme ilişkin aykırı çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken ANAP Gaziantep Milletvekili adayı Aydın Yılmaz, partiler arasındaki sert diyaloglara dikkat çekerek, ‘’Seçime sayılı günler kala sözlüde olsa kavga ortamı oluşturuluyor. Bu anlayış halk tarafından kabul görmüyor. Anavatan Partisi olarak birlik ve beraberliğin ülkeyi daha ileri götüreceğine inanıyoruz ve tüm siyasileri ve özellikle milletvekili adaylarını yapıcı bir kullanmaya davet ediyorum.’’ dedi.
‘’BAŞKAMLIK SİSTEMİ GELİŞTİRİLMELİ’’
Eleştirilerin yapıcı olmasının halk nezdinde de karşılık bulduğuna dikkat çeken Yılmaz, ‘’Mesela başkanlık sistemi ciddi şekilde eleştiriliyor. Evet bizlerde eleştiriyoruz ancak iyi yönlerini de görmezden gelmemek gerekir. Bizce bu sistem biraz daha geliştirilirse ülkemize her anlamda daha büyük faydalar sağlayacaktır. Anavatan Partisi olarak çözümü bulmadığımız hiçbir sorunu asla gündeme getirmemeye özen gösteriyoruz. Çünkü sürekli sorunları konuşanlar bir süre sonra aynı sorunun bir parçası haline gelir’’ dedi.
‘’ANAP ÜLKE SİYASETİNİN GÜVENCESİDİR’’
Anavatan Partisi’nin ülke siyasetine uzun yıllar damga vurduğunu ve 14 Mayıs 2023 seçimleriyle tekrar eski gücüne kavuşmak için adım atacağına da değinen Yılmaz şunları söyledi: ‘’Anavatan Partisi birçok önemli siyasetçiyi ülkemize kazandırmıştır. Bugün o isimler çeşitli partilerde önemli görevlerde bulunuyor. Ancak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde tüm emanet oylarımızı ve özellikle kararsız seçmenin oylarına talibiz. Bu seçimde Anavatan Partisi beklenen çıkışı yapacaktır. Gaziantep olarak buna olan inancımız tamdır. Seçim ziyaretlerimiz sürüyor ve halktan ciddi bir teveccüh var’’ diye konuştu.
‘’GAZİANTEP’İN SORUNLARINI BİLİYORUZ VE ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR’’
Sanayi ve ticaret kenti Gaziantep’in sosyal yaşamdaki ve kentleşmedeki sorunları bildiklerine de dikkat çeken Yılmaz, ‘’Gaziantep sanayisi teşvik içine dahil edilmelidir. Kentteki trafik sorunu için reform düzeyinde hamleler yapılmalıdır. Kentteki göç nedeniyle konut yapımında yeni bir dönem başlatılmalıdır. Kısacası Gaziantep’i tüm yönleriye daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çok önemli projeler hazırladık. Seçilmesem de bu projelerin hayata geçmesi için elimden geleni yapacağım’’ diye konuştu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

ANAP Milletvekili adayından önemli çağrı