Alanya’da Zafer Bayramı kutlandı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ANTALYA-BHA
Alanya Askerlik Şubesi Başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı düzenlendi. Programa Kaymakam Ürkmezer, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Dinçer, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin , Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Burak Mindivanlı, Kurum Amirleri, Oda Başkanları, Şehit Aileleri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı. Programda Kaymakam Ürkmezer protokol ile birlikte şehit aileleri ile gazilerimizi selamlayarak onlarla sohbet etti.
Bir 5 kişi ve düğün görseli olabilir
30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kaymakam Ürkmezer ” Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramında şehit ailelerimiz ve gazilerimize birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bayrağımız uğruna can veren aziz şehitlerimizin emanetleri her zaman başımızın tacıdır. Tüm şehit aileleri ve gazilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.
Bir 6 kişi görseli olabilir
Bir 8 kişi görseli olabilir
Alanya’da Zafer Bayramı kutlandı