AK Partili adaylardan şehitlik ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili adaylardan şehitlik ziyaretiAK Parti 28. Dönem Aydın milletvekili adayları, Tellidede Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaret etti.

Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)

AK Parti Aydın İl Başkanı ve milletvekili adayları, Kadir Gecesi münasebetiyle Şehitlik ziyaretinde bulunup tüm şehitler için dua ederek güne başladı. Şehitlik ziyaretine, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege ve Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun katıldı. Şehitlikte yapılan duanın ardından, milletvekili adayları şehitlerin mezarlarına çiçek bıraktılar.

“BU MİLLET TERÖR UNSURUNA YENİLMEYECEK”

Türkiye’nin bekasına devam edeceğini ve terör unsurlarına boyun eğmeyeceğine vurgu yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Vatanın birliği ve bayrağımızın göklerden inmemesi için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi ziyaret gerçekleştirmek istedik. Bizim yaptığımız çalışmalarda bu vatan için bugüne kadarki, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gerçekten bu vatan toprakları zor kazanıldı ve hala daha zor savunuluyor. Bakın yıllardır bir terör belasıyla mücadele verdik ve şu an çok iyi bir noktaya geldik. Vatan topraklarında eylem kabiliyetini kaybetmiş bir terör sürecini yaşamaktayız. Bugünde seçim çalışmalarımıza borcumuz olan şehitlik çalışmasıyla başladık. Biz büyük bir milletiz, inşallah bu millet terör unsuruna yenilmeyecek ve bekasını devam ettirecek. Bu vesileyle tüm Aydın halkı başta olmak üzere İslam Alemi’nin Kadir Gecesi mübarek olsun. Ayrıca, bugün büyük bir iftar yemeğimiz var, tüm vatandaşları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Şehitlik ziyareti ardından AK Parti Aydın İl Başkanlığının koordinesinde belirlenen program ile milletvekili adayları saha çalışması için ilçelere dağıldı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AK Partili adaylardan şehitlik ziyareti