AK Parti Edremit’ten Ankara Çıkartması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Edremit'ten Ankara ÇıkartmasıBalıkesir’in AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Murat Tuna, AK Parti Edremit Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyesi Melih Tüzün Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’i makamında ziyaret ettiler.
Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’nu; ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Edremit’de ki yatırımlar üzerine istişarede bulunduklarını söyledi.
TBMM’de, Balıkesir Milletvekilleri Mutlu Aydemir, Adil Çelik, İsmail Ok ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile görüşen AK Partililer, Edremit için çok çalıştıklarını dile getirdiler.
AK Partili Murat Tuna, ” Genel Başkan yardımcısı ve Parti genel sekreterimiz Sn.Fatih Şahin’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Alınan kararların ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” Dedi.
Ankara’da İç işleri Bakan yardımısı Mehmet Ersoy’u da makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını söyleyen Tuna; ” Edremit’timiz için , Edremitlimiz için canla başla çalışıyoruz. Bunun yanısıra Genel Başkan yardımcısı ve Milletvekilimiz Sn. Av.Belgin Uygur’u TBMM’deki makamında ziyaret ettik. İlçemizdeki devlet yatırımları ve çalışmalarımız ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk.” Diye konuştu. (10numarabasın)

AK Parti Edremit’ten Ankara Çıkartması