Ahmet Ertürk, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Ertürk, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına adaylığını açıkladıİYİ Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ertürk. mevcut İl Başkanı Recep Taner’e karşı il kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Menderes Park’ta basın toplantısı düzenleyen Ertürk, “Zorluklarla kurduğumuz ve 5 senedir her türlü engellemelere rağmen siz değerli dava arkadaşlarımızın emekleri ile büyümeye devam eden partimiz bugün herkes tarafından kabul edildiği üzere memleketin son umudu ve iktidarın en büyük alternatifidir. İYİ Parti rüzgara karşı mücadele edenlerin değil hakkı koruyanların olmayı bir nimet değil bir hizmet olarak görenlerin, tek adam rejimine değil demokrasiye inanların ve memleketin son umudu Sayın Meral Akşener’e yemin etmiş cesur yüreklerin partisidir. Tanımlamalar çerçevesinde bana düşen en büyük şeref elimden geldiğince genel başkanımızın ve partililerimizin mücadelesini omuz vermek olacaktır” dedi.
 
Ertürk, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
 
“Sizlerin şahitliğinde oluş aşamasında büyük mücadeleler verdiğime inandığım il teşkilatımızın kuruluşunda ve ilçe teşkilatlarımızın kuruluşundan kurucu teşkilat başkanı olarak gece gündüz demeden çalıştığım Efeler Belediye Meclis Üyesi olarak hem şehrimizin hem de partilerimizin dertlerine derman olmaya çalıştığım partimiz de artık sorumlulukları almanın vaktinin geldiğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin iktidar mücadelesinde destek olmak, partimizi Aydın’da birinci parti yapmak, birliği sağlamak ayrılığa gayrılığa son vermek, sayın genel başkanımızı çevremizde hakkıyla temsil edebilmek amacıyla ve en önemlisi iktidara giden yolun güçlü teşkilatlardan geçtiğine olan inancımla İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına aday oluyorum.”
 
Basın toplantısında çok sayıda partili de Ahmet Ertürk’e destek verdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Ahmet Ertürk, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına adaylığını açıkladı