“Adım Adım 2023 Köyüm Benim” sohbet toplantıları Çorum’da yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Adım Adım 2023 Köyüm Benim” sohbet toplantıları Çorum'da yapıldıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ve MHP Genel Merkezi tarafından koordine edilerek 81 İlde hayata geçirilen “Adım Adım 2023 Köyüm Benim” sohbet toplantıları çerçevesinde Çorumda toplantıları icra etmek amacıyla MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MYK Üyesi Hüseyin Edis ve MYK üyesi Kürşat Azkur katıldı.

MHP Çorum İl ve İlçe Başkanlıkları tarafından, 3 Merkez İlçe ve 13 İlçede belirlenen,
Merkez İlçe / Üyük Köyü
Boğazkale / Yekbas Köyü
Sungurlu / Kavşut Köyü
Uğurludağ / Gökçeağaç Köyü
Bayat / Akseki Köyü
İskilip / Kayaağzı Köyü
Oğuzlar / Derinöz Köyü
Merkez İlçe / Ovasaray Köyü
Laçin / Narlı Köyü
Dodurga / Dikenli Köyü
Kargı / Hacıhamza Köyü
Osmancık / Girinoğlan Köyü
Alaca / Gazipaşa Köyü
Ortaköy / Karahacip Köyü
Mecitözü / Kışlacık Köyü
Merkez İlçe / Abdalata Köyü

toplam 16 köyde toplantılar gerçekleştirildi. Belirlenen köylere çevre köylerin de davetli olarak katılım sağladığı toplantılar 300’ü aşkın köy muhtarı ile toplantının gerçekleştiği köy halkının yüksek oranda katılımlarıyla gerçekleştirildi.

“Köyüm Benim” temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathını köy köy dolaşarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarla kucaklaştıklarını belirten MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, “MHP ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin bekası yolunda üstlendiğimiz sorumluluğumuz çok büyüktür. Cumhur İttifakı’nı vücuda getiren milli mutabakatın sürdürülmesi, mevcut bölgesel ve küresel konjektörde hayati önem taşımaktadır” dedi.
Halk ile sohbet havasında geçen toplantılarda köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını kaydeden Karapıçak, sohbet toplantıları sırasında kadirşinas ve vefakâr vatandaşların, MHP kadrolarını sımsıcak duygularla karşılayıp sevgiyle bağrına bastığını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin sözünün sahibi bir parti olduğunu dile getiren Karapıçak, 2023 seçimlerini sıradan bir seçim olarak görülmemesinin gerektiği çağrısı yaptı. Karapıçak konuşmasında; 2023 yılında daha güçlü bir Cumhurbaşkanı, ilimiz ve ülkemiz için daha güçlü bir MHP vurgusu yaptı.

Toplantıları gerçekleştirmek amacıyla Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen kıymetli MYK üyelerimiz Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınlarını anlattılar. Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, sosyal ve ekonomi konularına dair anlatım ve bilgilendirmelerde bulunarak Milliyetçi Hareketin görüş ve düşüncelerini Liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği istikamet ve öngörüleri ışığında vatandaşlarımıza aktardılar. Toplantılarımız iki gün içerisinde İl ve Merkez İlçe Yöneticilerimizin riyasetinde oluşturulan iki heyetin ziyaretleri ile gerçekleştirildi. Yapılan tüm toplantılarımızda halkımızın samimiyeti, Milliyetçi Harekete olan teveccühü ve her fırsatta Sayın Genel Başkanımıza duyulan güven ve edilen duaları bizleri ziyadesiyle gururlandırdı, mutlu etti. Halkımızla bütünleşmek adına gerçekleştirilen bu toplantıların talimatını veren başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey olmak üzere, genel merkezimizin kıymetli yöneticilerine, burada bizlerle iki gün boyunca beraber olarak toplantıları icra eden değerli MYK üyelerimize, yoğun bir katılımla toplantılarımıza iştirak eden köy muhtarlarımızla birlikte bütün köy halkımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.
Sağ olsunlar, var olsunlar dedi.(www.hitittv.net) (hitittv.net)

“Adım Adım 2023 Köyüm Benim” sohbet toplantıları Çorum’da yapıldı