Adaylık başvurusu yaptı, depremzedelerin yardımına koştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adaylık başvurusu yaptı, depremzedelerin yardımına koştuTürkiye’nin yakından tanıdığı gazeteci ve ünlü televizyon programcısı Necati Selvitop, AK Parti’den 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı için Ankara’da parti genel merkezine yaptığı başvurunun ardından hiç vakit kaybetmeden yeniden gönüllü görev aldığı Kahramanmaraş’taki deprem bölgesine gitti, depremzedelere desteğini sürdürdü.
 
Gazeteci ve ünlü televizyon programcısı Necati Selvitop, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki görevinden istifa etti. Selvitop, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ne İstanbul 1. Bölge ve ikinci tercih olarak Kahramanmaraş’tan milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Selvitop, yaptığı başvurunun ardından vakit kaybetmeden yeniden gönüllü görev aldığı Kahramanmaraş’taki deprem bölgesine gitti, depremzedelere desteğini sürdürdü.Selvitop burada çocuklara ve depremzedelere hayırseverlerin yolladığı çeşitli gıdaları ulaştırdı.
 
Maalesef yüzyılın deprem  felaketini yaşadıklarını kaydeden Selvitop, “İlk günden itibaren deprem bölgesinde çalıştık. Devletimiz ilk günden itibaren tüm kurumları ile sahadaydı. Biz güçlü bir devlet ve milletiz. Bu millete benim borcum var ve 14 Mayıs seçimlerinden AK Parti’den aday adayı oldum. Ankara’daki başvurumun ardından hemen Kahramanmaraş’a geldim. İlk adaylık tercihimi İstanbul ikinci tercihimi Kahramanmaraş’tan yana yaptım. Zor süreçte hem Cumhurbaşkanımıza hem partimize hem de ülkemizin birlik ve beraberliğine destek olmak için aday adaylığımız açıkladık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Adaylık başvurusu yaptı, depremzedelerin yardımına koştu