2023-2024 Şalpazarı HEM yıl sonu sergisi göz kamaştırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023-2024 Şalpazarı HEM yıl sonu sergisi göz kamaştırdı

Mustafa  ÖZCAN/BHA-TRABZON

Trabzon Şalpazarı Kaymakamlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hayat boyu öğrenme haftası etkinliği kapsamında 2023-2024 İlçe merkezinde açılan kurslarda üretilen ürünler yıl sonu sergisini düzenleyen kursiyerlere katılım başarı belgeleri verildi.

Şalpazarı Halk Eğitim Müdür yardımcısı Savaş Kara tarafından 2023-2024 yıl sonu sergi açılışı ve diploma töreni için hazırlanan  program sunumunu gerçekleştirdi.

Şalpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü yıl sonu programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlamını belirten konuşmalar, Belge takdimi, Şalpazarı kültürünün simgesi olan halk oyunları gösterisi , sergi açılışı için toplu kurdele kesimin ardından kursiyerler ve eğiticiler tarafından hazırlana bir birinden güzel hediyelik olarak da tasarlanan ürünlerin gezildi. Kursiyerler tarafından ve eğitmenler tarafından yapılan ürünler hakkında katılım sağlayan idarecilere Şalpazarı HEM Yücel Usta & Müdür Yardımcısı Savaş Kara tarafından  bilgiler verildi.

Trabzon Şalpazarı Kaymakamlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hayat boyu öğrenme haftası etkinliği kapsamında 2023-2024 yıl sonu programına Şalpazarı İlçe Kaymakamı Semih Memiş, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özendi, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher Serin, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, Trabzon Kadın Eğitimi ve İstihdamı Artırma Derneği Trabzon İpekyolu Kooperatifi Başkanı Bahar Kastan’ın yanı sıra İlçe dışı ve İlçe içindeki daire amirleriyle kursiyerler katıldılar.

Trabzon Şalpazarı Kaymakamlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hayat boyu öğrenme haftası etkinliği kapsamında 2023-2024 yıl sonu sergisi açılışı öncesinde açılan kurslarda başarı belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerin belgeleri İlçe Kaymakamı Semih Memiş ve İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özendi tarafından kursiyerlere teslim edildi.

 

2023-2024 Şalpazarı HEM yıl sonu sergisi göz kamaştırdı