Yazar Ahmed Çıtlakoğlu’na önemli görev…

Yazar Ahmed Çıtlakoğlu Sebîlürreşad Dergisi Giresun Temsilciliği görevine getirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİRESUN-BHA

Yazar Ahmed Çıtlakoğlu Sebîlürreşad Dergisi Giresun Temsilciliği görevine getirildi.

Besmelesi Mehmet Akif Ersoy ve arkadaşları tarafından samimiyetle çekilen, Mehmet Akif Ersoy’un başmuharrirliğinde ilerleyen, genel politikası İslam birliği, İslam ahlakı, Kur’an ve Sünnete dönüş olan,  İslamcılık fikriyatını yaymak için 1908 Ağustos’unda Mehmet Akif Ersoy’un desteği ile Eşref Edip Fergan başyazarlığında Sırat-ı Müstakim adıyla çıkarılmaya başlanan ve Millî Mücadele yıllarında öncü rol oynayan, yüzyıllık maziye sahip Sebîlürreşad Dergisinin bugünkü yönetimi ilk günkü aşk ve şevkle, aynı mefkûre ile yoluna devam ederken ülke genelinde teşkilatlanma faaliyetlerini yürütülen derginin Giresun temsilciliğine yazar Ahmed Çıtlakoğlu getirildi.

Derginin Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Vahdet Sürücü tarafından ziyaret edilen yazara teklif edilen temsilcilik görevi Ahmed Çıtlakoğlu tarafından kabul edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ahmed Çıtlakoğlu “Hayırlı hizmetlere vesile olacağına inandığım manevî sorumluluğu ağır olabilecek bu hizmet kervanına bendenizden daha ehil hizmet aşığı kardeşlerimizin bulanabileceğini, ehil bir kardeşimizin tespiti hususunda (geçici süreyle) yardımcı olabileceğimi ifade etmiştim.

Talep etmememe rağmen, manevî sorumluluğu ağır bu vazifeyi şahsıma tevdi eden, teveccüh gösteren başta Genel Başkan / Genel Yayın Yönetmeni Fatih Bayhan Beyefendi olmak üzere dergi yönetimine gönülden ziyade teşekkürlerimi sunuyorum.

Giresun Temsilciliğim münasebetiyle tebrik ve dua mesajı gönderen bütün gönül dostlarına, dergi yönetiminin değerli üyelerine, derginin sair il temsilcilerine de hayırlı hizmetlere vesile olması temennisiyle selam, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Yazar Ahmed Çıtlakoğlu’na önemli görev…