Rize Milli Eğitim Müdüründen kutlama mesajı

Rize-Pazar'da göreve yeni başlayan Milli Eğitim Müdürü  Adem Gündüz,  yeni başlayan 2024-2025 Eğitim ve Öğretim nedeniyle bir mesaj yayımladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RİZE-BHA

Rize-Pazar’da göreve yeni başlayan Milli Eğitim Müdürü  Adem Gündüz,  2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının bugün (09.09.2024) başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rize-Pazar Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz yeni Eğitim ve Öğretim yılı için yapmış olduğu açıklama’da” 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının Pazar Eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını  Allah’tan temenni ediyorum. Yeni Eğitim ve Öğretim yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Milli Eğitim  Bakanlığımız olarak, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini  hayata geçirmek için çalışacağız.

Bu yıl itibariyle okul öncesi 1., 5., 9. sınıflar’da  müfredatımız  başlayacak. Bununla ilgili olarak ders kitaplarımız okullara ulaştırıldı. Bu sınıflarda derse giren öğretmenlerimizde eğitimlerini aldılar, şu anda Pazar Eğitim camiası olarak, Eğitim ve Öğretime başladık.

İnşallah, başta  Sayın Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Okul yöneticilerimiz, Okul aile birliklerimiz, Köy Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Siyasi Partilerimiz, Sendikalarımız olmak üzere, kısacası tüm Pazarlılar olarak, Çocuklarımızın , gençlerimizin  Türkiye Yüzyılı, Maarif Modeli kapsamında yetiştirilerek, Vatanını, Milletini seven, Kültürüne  bağlı ve bilimi kendine rehber edinmiş,  gençler olarak  yetiştirilmesi için  canla başla çalışacağız, inşallah kazasız, belasız bu öğretim yılın’da güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum, yeni Eğitim ve Öğretim yılımız hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Rize Milli Eğitim Müdüründen kutlama mesajı