Pazarspor, taraftarından destek istedi

Pazarspor Asbaşkanı Soner Çiçek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.Taraftar desteğinin önemine değinen Çiçek, kombine biletleri duyurdu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RİZE-BHA

TFF 3.lig 3.Grup’ta mücadele verecek olan Pazarspor, sportif başarıları yakalamak için  taraftardan destek istedi. Pazarspor Asbaşkanı Soner Çiçek, taraftarın bu desteği hem maçlara gelerek, hem de uygulamaya yeni konulacak ve ilk defa gerçekleşecek olan hizmetlere katkıda bulunarak göstermelerini söyledi.

Asbaşkan Soner Çiçek, taraftarların daha rahat maç izlemesi için kombine bilet satışlarına başladıklarını, ayrıca kulübe destek olmaları açısından Pazarspor’un  resmi ürünlerinin satılacağı storelar açılacağını söyledi. Çiçek, taraftarların bu ürünlerden satın alarak kulübe destek olmalarını istedi.

Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkanı Soner Çiçek  konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada “Kulübümüzün taraftar desteğine çok ihtiyacı var. bunu da statlara gelerek gösterebilirler. Taraftarlarımızın maçları daha rahat olarak izleyebilmeleri için biz bir kombine bilet  çalışması yaptık. Protokol girişi ile ilgili olanlar 80  adet olup, elimizde 11 tane kaldı. Yıllık ücreti 7000 TL. Bir de Pazarspor logolu VİP kart dediğimiz kombine kartımız var, bunlar protokol tribününün sağında ve solunda bulunan D.C,E ve F  bloklarıdır. Bunların  yıllık  abonman bedeli  1500 TL’dir. Satışlarımız başlamıştır. İsteyenler Pazarspor Kulüp Müdürü Gökhan Telatar’dan temin edebilirler.

 

 

Burada önemli olan  aynı  zamanda disiplin sağlamak. Kartlar numaralıdır, herkes kendi yerinde oturacak, her koltukta isimleri yazılacak, herkes kendi koltuğuna oturacak.

Aynı  zamanda yine kulübümüzün ihtiyacı olan ve uzun yıllar hizmete geçirilemeyen, storelar yani Pazarspor ürünlerini satan  satış mağazalarını açmak için bir çalışma başlattık, yaklaşık 10 gün içinde mağazamız açılmış durumda olacak. Burada forma, şort, eşofman, çorap, çanta gibi ve daha da geliştireceğimiz ürünler satılacak. Taraftarımız bu şekilde de kulüplerine destek olabilecekler. Bu mağaza Pazar’da ilk etapta stat girişinde olacak. Taraftarlardan gelen bazı sitemler var “mağaza merkeze uzak kalıyor, açılacak olan mağaza şehir merkezine yakın olabilir mi?” diye. Tabi ki olabilir. Öncelikle biz şunu söylüyoruz, önce yapılmayan  şeylere bir start vermek, onlara bir başlangıç yapmak, ondan sonra da yaptığımız  şeyleri  daha da geliştirmek , üzerine  koya  koya  gitmek. Tabi ki şehir merkezinde mağaza  olabilir, aynı zamanda Valilikten gerekli izni alabilirsek havalimanında da satış standımız olabilir, aynı zaman da büyük şehirlere de Rizeliler gününde stantlar koyulabilir, mağazalarda satışa sunulacak olan ürün çeşitlerini artırmış olabiliriz. Öncelikle bugüne kadar yapılmayanları yapalım, bir start verelim, taraftar da bize destek olsun, aynı zamanda sportif  başarı da gelsin, hep birlikte daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum, Allah’a emanet olun, takımınıza sahip çıkın, kendinize iyi bakın.” dedi.

Pazarspor, taraftarından destek istedi