Gazeteci Aydın’a Hizmet Ödülü

Gazeteci Aydın'a Hizmet Ödülü; Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) 2023 yılı Yılın Gazetecileri Ödül Töreni'nde ödüller sahibini buldu. Merkezi Vakfıkebir'de bulunan Büyükliman Posta Gazetemiz Haber Müdürü Sadık Aydın da Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Aydın’a Hizmet Ödülü

Mustafa ÖZCAN /BHA–TRABZON

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 2023 yılı Yılın Gazetecileri Ödül Töreni’nde ödüller sahibini buldu. Merkezi Vakfıkebir’de bulunan Büyükliman Posta Gazetemiz Haber Müdürü Sadık Aydın da Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından (TGC) düzenlenen ‘2023 Yılının Başarılı Gazetecileri Yarışması’nda ödüller, sahiplerini buldu. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nce düzenlenen “2023 Yılının Başarılı Gazetecileri Yarışması” için ödül töreni gerçekleştirildi. Cephanelik Restoran’ını bahçesinde düzenlenen törende; dereceye girenlere ödülleri verildi. Çeşitli kategorilerde 39 eserin jüri tarafından değerlendirildiği yarışmada, Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın hizmet ödülüne layık görüldü. Müdür Sadık Aydın’ın ödülünü Endonezya Cumhuriyeti Trabzon Fahri Konsolosu Kadem Çakıroğlu tarafından verildi.

“BENİM İÇİN KIYMETLİ BİR ÖDÜL”

Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından böyle anlamlı bir ödüle layık görülmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Gazetecilik alanında 38 yıl tabii önemli bir zaman. Görev yapmaktan onur duyduğum kurumum Büyükliman Postası Gazetesinde halkın sesi, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra siyasi partilerin çalışmalarını, ilçemizin daha güzel yarınlara ulaşması için yaptığımız haberlerin yanı sıra geleceğimizin teminatı çocuklarımızla ilgili yaptığımız başarılı haberlerin birileri tarafından takdir görmesi mutluluk verici. Bu çalışmaların görünür olması bizim için çok kıymetli. Çalışma hayatım boyunca 38 yıl sonra gelen bu ödül benim için kıymetli bir ödül. Yıllardır bu ödüller veriliyor. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilmesi ekstra önem atfediyor” dedi.

“BU ONURU VE GURURU BANA YAŞATAN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN”

Müdür Aydın, 1986 yılında Vakfıkebir Posta Gazetesinde merhum patronum Ekrem Kamburoğlu ile başlayan ve BÜYÜKLİMAN POSTASI GAZETESİ ile devam eden gazetecilik hayatımın en anlamlı ve onurunu yaşadığım bir gecedeyim. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından adıma verilen Hizmet Ödülüne beni layık gören Trabzon Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Sayın Ersen Küçük ‘e, Cemiyet Başkan Yardımcısı aynı zamanda patronum olan Sayın Ahmet Kamburoğlu’na ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Vakfıkebir İlçemizde ve Büyükliman havzasındaki ilçelerde haberleri ile bizlere destek olan, haberlerini ilçe, il ve ulusal gündeme taşıyarak ilçemizin kalkınmasına, gelişmesine vesile olan tüm paydaşlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ödülü sizler sayesinde aldım. Bu ödül hepimize verilen çok önemli bir ödül. Ayrıca bu güzel gecede beni yalnız bırakmayan Av. Gürbüz Kamburoğlu’na, Kızılay Kan Merkezi Trabzon Bölge Müdürü Dr. Dila Baran’a, Aile Hekimi Dr. Fatih Baran’a ve Genç işadamı Mustafa Karadeniz’e teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız dedi.”

 

 

Gazeteci Aydın’a Hizmet Ödülü