Başkan Cömertoğlu” Arapgir ilçemizin geleceği için çalışıyoruz”

Daha yaşanabilir Modern, Bölgenin cazibe merkezi olması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu İlçenin tüm sorunlarını çözüyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Cömertoğlu” Arapgir ilçemizin geleceği için çalışıyoruz”

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Türkiye’nin Kültürel ve tarihi geçmişiyle, doğal güzellikleriyle sayılı ilçelerinden Arapgir ilçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun insan odaklı çalışmalarıyla hayat bulmaya devam ediyor.

Arapgir ilçesini baştan sona hizmetlerle taçlandıran ve bakım onarım çalışmalarıyla daha temiz çevre için Belediye Ekiplerini sahada faaliyetlerine 7 gün 24 saat çalışmalarını sağlayan Başkan Cömertoğlu Arapgirliler tarafından takdir ediliyor.

YOL GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Başkan Cömertoğlu” Halkımız için ilçemizde alt ve üst yapı sorunlarını çözmek adına çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında hem yollar genişleyecek, hem de bazı tehlikeler ortadan kalkmış olacak.

Arapgir halkına daha iyi ve güzel bir ilçe haline kavuşturmak için ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

EKİPLERİMİZ MAHALLELERİMİZDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Yaşanan yağışlar sonrası Sekizsu Mahallesinde çalışma gerçekleştirildi. Yağışlar sonrası yollarda yaşanan kaymalar ve bozulmaları düzenlemek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerekli görülen bölümlere büz yerleştirme işlemi gerçekleştirilerek yolların bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

HALK EĞİTİM YILSONU SERGİSİNE EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Halk Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen sene sonu sergisine katılım sağladık. Öğrenmenin, ömür boyu devam ettiğini bizlere yaptığı çalışmalarla gösteren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, usta öğreticilerimize ve el emeği göz nuruyla ilmek, ilmek işlenen her biri birbirinden kıymetli eserler de emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum.

Başkan Cömertoğlu” Arapgir ilçemizin geleceği için çalışıyoruz”