AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’dan dikkat çeken Narin açıklaması: “Bilip söylemememiz gereken şeyler var…”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran'ın ölümü sonrası "Bilip de söyleyemediğimiz şeyler var" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve uzun uğraşlar sonucunda bu sabah cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözcü TV’ye konuşan Ensarioğlu, soruşturma hakkında gizlilik olduğunu belirterek, “Soruşturmada son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü Aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas bir düzeyde olduğu için onların da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz.” ifadelerini kullandı ve otopsi sonrası daha hızlı bir şekilde faillere ulaşılacağını umduğunu söyledi.

Ensarioğlu, sosyal medyada ailenin Hizbullahçı olduğuna dair çıkan spekülasyonlara da tepki gösterdi. “Siyaseti bu tür hassas konulara bulaştırmamak lazım. Aile ile 40 yıllık dostluğumuz var ve gençler hariç tüm bireylerini tanıyoruz. Siyasetin bu işlerle ne ilgisi olabilir?” ifadelerini kullanarak, siyaset ve sosyal medyada yayılan söylentilerin durumu daha da karmaşıklaştırdığını vurguladı ve ailede farklı dönemlerde farklı partilerde siyaset yapmış insanların yer aldığını belirtti.

Narin’in cesedi, evlerinin yakınındaki Eğertutmaz dere yatağında çuvalın içine konmuş ve üzeri taşlarla kapatılmış şekilde bulunmuştu. Gelişmenin ardından aile üyelerinden anne, baba, üç amca, kardeşler ve tutuklu amcanın eşi dahil 21 kişi gözaltına alınmıştı.

AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’dan dikkat çeken Narin açıklaması: “Bilip söylemememiz gereken şeyler var…”