Ziraat Bankası neden yenileniyor?

Ardahan Merkez Kaptanpaşa Mahallesinde bulunan Ziraat Bankası şubesi, Temmuz ayı itibariyle tadilata alındı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Bankası neden yenileniyor?

ARDAHAN-BHA

Vatandaşlar, binanın zaten sağlam olduğunu belirterek tadilatın gerekçesini anlamlandıramadıklarını dile getirdiler. Banka yetkilileri ise, Şubenin tadilat kararının geçen yıldan alındığını ve şubenin yeni konsepte geçeceğini ifade ettiler.

2019 yılından bu yana başarılı çalışmaları ve güler yüzlü kişiliğiyle tanınan Ardahan Ziraat Bankası Müdürü Şefika Akar, kendi isteğiyle Kocaeli Karamürsel Şube Müdürlüğüne atandı. Yerine Hanak Şubesi’nden atanan yeni Müdür Hüseyin Yaslıkyaya göreve başladı. Ancak banka müşterileri ve vatandaşlar tadilat nedeniyle yaşanan hizmet aksamalarından dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirdiler.

Ekonomik krizle mücadele edilen bir dönemde devlet bankasında yapılan tadilatın gereksiz olduğunu savunan vatandaşlar, devlet kaynaklarının israf edildiğini ileri sürüldü.

Şefika Akar’ın Ardahan Ziraat Bankası’ndaki başarılı yönetimi ve müşteri memnuniyeti sağlayan yaklaşımı, banka çalışanları ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmıştı. Ancak şimdi bankanın hizmet aksamaları ve müşteri eleştirileriyle karşı karşıya olduğu görülüyor.

Ziraat Bankası neden yenileniyor?