YILIN GİRİŞİMLERİ BIG BANG SAHNESİNDE YERİNİ ALMAYA HAZIRLANIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YILIN GİRİŞİMLERİ BIG BANG SAHNESİNDE YERİNİ ALMAYA HAZIRLANIYORBu sene 11’incisi gerçekleşecek olan Big Bang Startup Challenge’a sayılı günler kaldı. İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek tarafından 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek olan etkinlik, dünyadan ve Türkiye’den en iyi girişimcileri ağırlayacak. Pandeminin ardından iki yıl aradan sonra ‘fiziksel’ olarak gerçekleştirilecek etkinlikte bu yıl; birinci gün 71 girişim sektörel dikey sahnelerinde (Otomotiv, InsurTech, Sivil Havacılık ve Havalimanı İşletmeciliği, Enerji ve Genel Kategori) sunum yapacak. İkinci gün ise en iyi 20 girişim sahnede sunumlarını yapacak ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Girişimcilerin ödüllerle buluşacağı Big Bang sahnesinin coşkusuna rap müziğin önde gelen ismi Ceza da sevilen şarkıları ile ortak olacak.
 
İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek, her yıl dünyadan ve Türkiye’den en iyi girişimcileri ağırladığı Big Bang Startup Challenge etkinliği için geri sayım başladı. Bu yıl “Future Changers” temasının ön planda olacağı Big Bang Startup Challenge, 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek. Dünyadaki en başarılı ilk 5 kuluçka merkezinden biri olan İTÜ Çekirdek, öncü ve yenilikçi teknolojileri ile örnek teşkil eden çözümler geliştiren girişimlere kaynak sağlayacak. Dünyanın farklı ülkelerinden ve tüm Türkiye’den girişimlerin buluştuğu Big Bang Startup Challenge, bu yıl da çok konuşulacak geleceği değiştirecek teknoloji girişimlerine ev sahipliği yapacak. Etkinliğin son günü ise Big Bang sahnesinde ünlü sanatçı Ceza sevilen şarkılarını ile girişimlerin sevinçlerine ortak olacak.
 
Girişimcilik ekosistemine değer katan paydaşlar
 
İstanbul Sanayi Odası, Elginkan Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi/İstanbul Planlama Ajansı, Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği (OİB), İstanbul Havalimanı (İGA), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)/Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), AgeSA, Agito, AKSigorta, AXA Sigorta, HDI Sigorta, Neova Sigorta, Anadolu Efes, Coşkunöz, EnerjiSA, Ford Otosan, Golrang, Pasha Holding, Petrol Ofisi, Teknasyon, Yalçıner Patent ve Yapı Kredi Teknoloji gibi İTÜ Çekirdek’in Türkiye’ye değer katan, birçok paydaşı bulunuyor. Paydaşların desteği ile İTÜ Çekirdek girişimleri; girişimcilik ekosisteminde öne çıkan liderlerle bir araya geliyor, mentorluk desteği alıyor ve yatırım-satışla sonlanan iş birliği görüşmeleri yapıyor. (Karadeniz Son Havadis)

YILIN GİRİŞİMLERİ BIG BANG SAHNESİNDE YERİNİ ALMAYA HAZIRLANIYOR