Vali ve Kaymakam’a fahri hemşehrilik beratı verildi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin'e başarılı çalışmalarından dolayı Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı verildi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, hem kent için hem de ilçe için çok başarılı çalışmalara imza attı. Vali Makas ve Kaymakam Ergin, özellikle 30. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği’nin eksiksiz ve büyük bir coşkuyla düzenlenmesi için büyük emek harcadı.

“İLÇEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞTILAR”

Binlerce insanın katılım sağladığı ve büyük bir coşkunun yaşandığı festivalin ardından Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla Vali Makas ve Kaymakam Ergin’e fahri hemşehrilik beratı verildi. Beratları takdim eden Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, “Karakeçili, geçmişiyle gurur duyan, kültürüne sahip çıkan, geleceğine umutla bakan bir ilçedir. O nedenle Valimiz Mehmet Makas, ilçeye ve özellikle de etkinliğe büyük destek verdi. Yine Kaymakamımız İbrahim Ergin de, kısa sürede ilçede güzel işlere imza attı, halk tarafından takdir edildi. 30. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği için büyük bir destek ve gayret gösterdi. O nedenle hem valimize hem kaymakamımıza meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı takdim ettik” dedi.

Vali ve Kaymakam’a fahri hemşehrilik beratı verildi