Vali Şıldak, deprem konutlarını inceledi

Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarının yapım aşamalarını birebir takip eden Vali Hasan Şıldak, bu kez Bozova’daki Arıkök ve Yaslıca mahallerindeki deprem konutlarını inceledi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarının yapım aşamalarını, altyapı ile çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının tüm detaylarını birebir takip eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, son olarak Bozova’ya bağlı Arıkök ve Yaslıca mahallerindeki deprem konutlarını inceledi.

“ÇALIŞMALARI TAKİP EDECEĞİM”

Çalışmalarla ilgili teknik ekiplerden bilgi alan Vali Şıldak, “Büyük depremin ardından şehir merkezlerinde ve kırsal mahallelerimizde kalıcı deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. Yapım süreçlerini ve alt yapı ihtiyaçlarını yakından takip ettiğimiz konutların en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi için gerekli koordinasyonu sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. Vali Şıldak, süreç içerisinde bölgeye tekrardan ziyaretler gerçekleştirerek çalışmaları takip edeceğini sözlerine ekledi.

Vali Şıldak, deprem konutlarını inceledi