Vali Çiçek, miniklere karne hediyesi dağıttı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Şehit Burak Güneş İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Minik öğrencilere karneleriyle birlikte hediyeler verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Çiçek, miniklere karne hediyesi dağıttı

ARDAHAN-BHA,

Ardahan’da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında dün yapılan karne dağıtımı ile 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sona erdi.

Vali Hayrettin Çiçek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Şehit Burak Güneş İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programına katıldı.

Öğrencilerle sohbet edip, karnelerini veren Vali Çiçek çocuklara tatilde bol bol dinlenmeleri ve kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Vali Hayrettin Çiçek karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Ardahan il engelinde 173 okul 1284 derslikte 1350 öğretmen ile eğitim-öğretime katılan toplam 16 bin 102 öğrencinin bugün karne sevinci yaşadığını belirterek, öğrenci ve öğretmenlere iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

14 Haziran’da (dün) başlayan yaz tatili 9 Eylül 2024’te okulların açılmasıyla sona erecek. Yaz tatili toplamda 86 gün sürecek. Öğrenciler Haziran ayında yaklaşık iki hafta, Temmuz ve Ağustos aylarının tamamı ile Eylül ayında bir hafta tatil yapacaklar.

Vali Çiçek, miniklere karne hediyesi dağıttı