Uyuşturucu Tacirlerine Jandarmadan darbe üstüne darbe!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyuşturucu Tacirlerine Jandarmadan darbe üstüne darbe!Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yürüttüğü çalışmada uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapan iki şüpheli şahıs yakalandı.

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında; uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde;
Niğde İli Merkez İlçesi Kiledere ve Yeşilgölcük Kasabalarında uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve ticaretini yapan 2 şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 18.10.2022 tarihinde yapılan aramada, 5.083 gr kubar esrar, 2 gr metamfetamin, 10 gr kenevir tohumu, 1adet elektronik terazi, 1 adet vakum makinesi ve çok sayıda vakum poşeti, 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 60 adet 9 mm fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 26 adet fişek ele geçirildi.
Olayla ilgilisi olan 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak, gerekli yasal işlemlere başlanıldı. (Niğde Medya Haber Sitesi Muhabir: Gamze Yıldırım)

Uyuşturucu Tacirlerine Jandarmadan darbe üstüne darbe!