Uşak’ta yaşanan su baskınında yaşlı kadın geçim kaynağını kaybetmişti

Uşak'ta Belediye Başkanı Özkan Yalım, yaşanan su baskınlarına müdahale eden personelinin başından tüm gece ayrılmadı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahaya inerek durumu yakından takip eden Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, su baskınlarına müdahale eden personelinin başından tüm gece ayrılmadı. Selin yaralarının kısa sürede sarılmasının ardından Başkan Yalım’ın makamına gelerek kendisine ulaşmaya çalışan 76 yaşındaki Şefika Taylan, Başkan Yalım ile görüşerek gözü gibi baktığı 10 adet tavuğunun selde telef olduğunu evinin maddi hasar aldığını ve bu yüzden çok mağdur olduğunu anlattı.
Uşak Belediyesi ekipleri yaşlı kadının evine giderek tüm eksiklerini giderdi.Ayrıca Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın talimatıyla 10 adet tavuk temin eden ekipler tavukları kadının evine kadar teslim etti.

“BAŞKANIMIN TÜM İŞLERİ RAST GİTSİN”

Yaşadığı olumsuz durum karşısında mağduriyeti giderilen Şefika Taylan Başkan Yalım’a teşekkürlerini ileterek; “Rabbimden gelene diyecek sözümüz yok. 76 yaşındayım kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için evimin önüne yaptığım küçük bahçem, canım gibi baktığım tavuklarım ve köpeğim felakette hepsi zarar gördü. Ben de derdimi anlatmak için Özkan başkana gittim. Sağ olsun hemen yardımcı oldu. Bir gün sonra tavukları gönderdi. Allah ondan razı olsun. Tüm işleri rast gitsin” dedi.

Uşak’ta yaşanan su baskınında yaşlı kadın geçim kaynağını kaybetmişti