Uşak Emniyet Müdürü Karaduman göreve başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak Emniyet Müdürü Karaduman göreve başladıUşak İl Emniyet Müdürlüğüne görevli Mesut Gezer’in Manisa İl Emniyet Müdürü olarak atanmasını takiben İstanbul İl Emniyet Müdürü Yardımcı Ayhan Karaduman Uşak İl Emniyet Müdürü görevine atandı.
 
Uşak İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman için Uşak İl Emniyet Müdürlüğü dışında karşılama töreni arkasında mağaza müdürleri ile selamlaşan Ayhan Karaduman basın mensuplarına kısa bir demeç verdi.
 
Uşak İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman “Bizim mesleğimiz 7/24 eden mesai gözetlemeksizin yapılması gereken bir meslek gözlemi güvenlik ihtiyacı önemli bir ihtiyacından herhangi biri bir boşlukta devam ettikten sonra kalıyor. Mesut müdürümüz Manisa’ya atandıktan sonra hafta günü ilişiğini kesti bende hemen İstanbul’dan ilişiğimi kestim dün akşam itibari ile ilimize geldim ve görevime başladım. Huzurlu bir kent Uşak, biz burada huzurun ve güvenin tesisi işletmecitayı daha fazla yükseltmek amacı ile hizmet sahibi kişilerla ile birlikte. Herkesi ve Uşak Halkını selamlıyorum ve anlaşıyorlar tebrikler” (Feyzi Tokat)

Uşak Emniyet Müdürü Karaduman göreve başladı