Türkiye’nin haklı tezlerini herkesin bilmesi gerekir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin haklı tezlerini herkesin bilmesi gerekirİş Birliği ve Proje Platformu 61. programı kapsamında gündeme yönelik bir seminer organizasyonu daha gerçekleştirdi. İBB Florya Sosyal Tesisleri VİP salonunda gerçekleşen ve Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı’nın konuşmacı olarak katıldığı seminer verimli ve etkili geçti.

2019 yılında kurulan ve kendilerini tüccarlar birliği diye tanımlayan, konusunda uzman iş insanları, akademisyenler ile bürokratlardan oluşan İş Birliği ve Proje Platformu’nun Başkanlığını Gürkan Özensoy yürütüyor. Yunanistan konusu başta olmak üzere, Türkiye’nin etrafının kuşatılması hadisesi ve Ukrayna-Rusya son gelişmeler değerlendirildi. Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı “Yunanistan-Türkiye hususunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Bu konuda yaklaşan savaşa işaret etti ve Türkiye’nin haklı tezlerini herkesin bilmesi gerektiğini söyledi. Yunanistan’ın Adalar Denizindeki faaliyetleri açıkça bir savaş hazırlığıdır” açıklamasında bulundu. Ayrıca propaganda faaliyetlerinin arttığını da belirtti.

İş Birliği ve Proje Platformu Başkanı Gürkan Özensoy da önemli açıklamalarda bulundu. Özensoy; “Türkiye büyük tehditlerle karşı karşıyadır. Bizler her daim birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bunun için mücadele etmeliyiz. İş Birliği ve Proje Platformu olarak birçok alanda proje ve faaliyetlerimiz ile var olmaya devam edeceğiz.” dedi. Salondaki katılımcılardan da tam not alan sobet toplantısı başarılı bulundu. Özellikle de birbirinden değerli katılımcılar ile de soru cevap yapılması ve herkesin fikirlerini beyan etmesi,toplantının interaktif geçmesi çok olumlu karşılandı.

İşbirliği ve Proje Platformu yöneticileri daha birçok alanda faaliyetlerine hız vereceklerini ve alanında uzman olan konuklar ile bu organizasyonları devam ettireceklerini de belirttiler. (Habertürk Gazetesi)

Türkiye’nin haklı tezlerini herkesin bilmesi gerekir