TOSYÖV Başkanı Kuleyin: Hepimizin amacı nitelikli insan gücü olmasıdır

Türkiye Küçük ve Orta İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TÖSYEV) Başkanı Nezih Kuleyin "Bilgili insana ihtiyacımız var. Bunun için de yeni yaptığımız bir dizi projelerde gençlere oyun girişimciliği konusunda eğitimler verdik. Hepimizin amacı nitelikli insan gücü olsun. dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOSYÖV Başkanı Kuleyin: Hepimizin amacı nitelikli insan gücü olmasıdır

TOSYÖV, Mütevelli Heyet Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Ankara Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan TOSYÖV Başkanı Nezih Kuleyin, TOSYÖV’ün kuruluş amacını anlatarak TOSYÖV’ün gönüllü bir kuruluş olduğunu ve tek hedefin KOBİ’leri daha iyi bir noktalara taşımak olduğunu vurguladı.

Kuleyin “KOBİ’lerin üretimlerini rekabetçi kılabilme yolunda iki önemli görev; ‘etik ve ahlak yapımızı güçlendirmek’ ve ‘nitelikli insan kaynağının geliştirilmesi.’ TOSYÖV içinde bir Etik Kurulu’muz var. TOSYÖV, Türkiye Avrupa İş Etiği Ağı’nın (European Business Ethics Network Turkey-EBEN-TR) Türkiye’deki temsilcisidir. Bilgili insana ihtiyacımız var. Bunun için de yeni yaptığımız bir dizi projelerde gençlere oyun girişimciliği konusunda eğitimler verdik. Hepimizin amacı nitelikli insan gücü olsun” dedi.

Kuleyin konuşmasında ülkenin birçok yerinde KOBİ’ler ile bir araya gelerek TOSYÖV’ün toplantılar organize ettiğini açıkladı. Konuşmasında Türkiye’nin yerli üretim ile uluslararası pazarlarda çok önemli bir konumda yer alacağına inandığını aktaran Kuleyin, devlet desteklerinin de bu anlamda büyük katkı sağlayacağını belirterek “Çok sayıda kadın ve genç şirket sahibi ve yöneticisinin TOSYÖV’de çalışma isteğiyle Mütevelli Heyete katılmaları Genel Kurulda çok iyi bir hava yaratmıştır, TOSYÖV’ün faaliyetlerinde aktif görev alarak yer almaları da Vakfımıza ayrıca bir değer katacaktır” vurgulamasını yaptı.

Başkan Kuleyin genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, yeni üyelerimizin kabulü ile TOSYÖV’ün daha da başarılı projelere imza atacağını söyledi.

 

 

 

 

 

TOSYÖV Başkanı Kuleyin: Hepimizin amacı nitelikli insan gücü olmasıdır