TERÖR VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE TAVİZ YOK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TERÖR VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE TAVİZ YOK!“En iyi narkotik polis Anne” projesi kapsamında Tokat’ta velilere yönelik düzenlenen bilinçlendirme eğitiminde konuşan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla sadece terörle ilgili değil bir terör çeşidi olan uyuşturucuyla mücadelede tavizsiz yapılması gereken ne varsa gece gündüz çalıştıklarını söyledi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulanan “En iyi narkotik polis Anne” projesi kapsamında Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Tokat GOP Ortaokulu’nda velilere yönelik düzenlenen bilinçlendirme eğitimine katıldı. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir de katıldı.

Toplantıda velilere yönelik bilinçlendirme eğitimi verilirken konu hakkında bir konuşma yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, çocuklarımızı sağlıklı, zinde ve huzurlu ortamlar içerisinde yetiştirmek ve geleceğe emin adımlarla ulaştırmayı amaçladıklarını belirtirken bu anlamda toplumun huzur ve güvenliği için zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin hayatlarını ortaya koyarak çabalayan güvenlik kuvvetlerimizin özverili çalışmalarına değinerek teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla sadece terörle ilgili değil bir terör çeşidi olan uyuşturucuyla mücadelede tavizsiz yapılması gereken ne varsa gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Vali Numan Hatipoğlu, Uyuma projesinin sadece uyuşturucu ile mücadele değil aynı zamanda mahallemizde gördüğümüz olumsuzluklar anında kullanabileceğimiz stratejik bir uygulama olduğunu belirtti. Vali Hatipoğlu, KADES, UYUMA gibi uygulamaların değişen teknoloji ile birlikte ortaya konmuş Türkiye’nin örnek projelerinden olduğunu söyledi. (Hüseyin Kömür)

TERÖR VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE TAVİZ YOK!