Suçıktı Mesire Alanı Genişlemeye Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suçıktı Mesire Alanı Genişlemeye Devam EdiyorBalıkesir’in Dursunbey İlçesinin simgelerinden Suçıktı mesire alanında, geçilen yıllarda tamamlanan 1. etap peyzaj çalışmalarının ardından 2. etap genişleme çalışmalarına başladı.
2. etap olarak başlanan çalışmalar Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle devam ediyor. Tamamlandığında 6.325 m2’lik yeni bir alana kavuşacak olan Suçıktı da bir çok etkinlik ve dinlenme alanı da yapılıyor.

Yeşil Alanlar Genişliyor

Kaykay ve paten pisti, bisiklet hız dönence alanı, yeni çocuk oyun alanı, dinlenme-oturma alanları ve yürüyüş yolları bulunacak projemizde, yaklaşık 4.000 m2 yeşil alan bulunmaktadır.

Bolluk Suyu Gün Yüzüne Çıkarılıyor

Yeni su kaynaklarını da gün yüzüne çıkararak Dursunbey halkının gezip görebileceği dekoratif doğal dere çalışmaları yaptıkları 2. etap çalışmalarında, bolluk suyu olarak bilinen bölge çevrelenerek ziyaret edilebilir bir hale getiriliyor.

Ayrıca yoğun ağaçlandırma çalışmaları yapılacak proje ile birlikte ilçenin en önemli değeri olan Sucıktı, ziyaret edilen çok daha keyifli bir alana dönüşecek.

Proje uygulama sürecinde olup, yaklaşık 15 gün içerisinde Dursunbey halkının hizmetine açılacak. (10numarabasın)

Suçıktı Mesire Alanı Genişlemeye Devam Ediyor