Subaşı; "Engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz."

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Subaşı; "Engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz."AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle yayınladığı mesajda; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir.
 
Engelli bireylerin insan vakar ve onuruna yakışır biçimde yaşamlarını sürdürebilmeleri için mevcut yasalar kapsamında çalışmalar, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından sürdürülmektedir. Bugün gerek sosyal hayatta gerekse iş hayatında kendilerine çok zor yer bulan ve hayatın birçok alanında çeşitli “engeller” ile karşılaşan engelli insanlarımızın farkına varmak ve onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Bu anlamda 3 Aralık engellilerimizin sorunlarına dikkat çekmek toplumsal duyarlılıkları artırmak, farkındalık yaratmak açısından son derece önemlidir. Bizler engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz.
Bu duygularla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engellerin farkına varıp hep birlikte engelleri kaldırmaya davet ediyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artmasına vesile olması temennisiyle kutluyorum. ” dedi. (Kemal Etleç)

Subaşı; "Engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz."