Söke’de ‘sağlık için günde 10 bin adım’ doğa yürüyüşü gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke'de ‘sağlık için günde 10 bin adım’ doğa yürüyüşü gerçekleştirildiSöke İlçe Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen doğa yürüyüşüne Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de katıldı.
Sağlıklı yaşamda yürüyüşlerin önemine dikkat çekmek için Sağlık Bakanlığınca düzenlenen etkinlikler kapsamında Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü hafta sonu Yamaç – Nenem Suyu Parkurunda ’Sağlık İçin Günde 10 Bin Adım’ doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy’un yanı sıra bazı kurum amirleri, Sizdağ ve Zirve Dağcılık sporcuları, Söke Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Türk, öğrenciler ve Yamaç Mahallesi Muhtarı Engin Çetin’nin katıldığı etkinlik, Yamaç İzci Evinde ısınma ve Kültür Fizik hareketleri ile başladı.
Yamaç – Nenem Suyu parkurunda Kaymakam Güney Sökeli yerel doğa rehberi Cevdet Üzüm tarafından bilgilendirilirken, etkinliğe katılanlar Kaymakam Güney’in önerisi ile çevrede temizlik yaptı.
Yamaç ve çevresinin çok güzel bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen Kaymakam Güney, özellikle Karamahmut Çeşmesi ve Şarlak Kanyonu’nun çok güzel doğaya sahip olduğunu dile getirdi.
Saat: 10.00 da başlayıp saat: 14.00’de sona eren etkinlik sonrası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy etkinliğe katılan doğa severlere teşekkür etti. (Erdal Aydın)

Söke’de ‘sağlık için günde 10 bin adım’ doğa yürüyüşü gerçekleştirildi