Sivil Havacılık Öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi Hayran Bıraktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivil Havacılık Öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi Hayran BıraktıBalıkesir Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu 3. Sınıf ögrencilerinden 6 öğrenci Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Edremit Emin Kuyu Çöplük alanında yaşayan sokak hayvanlarını besleme yaptı.
Sivil Havacılık Öğrencileri topladıkları paralar ile mama aldılar. Okuldaki öğretmen ve öğrencilerin katkıları ile Edremit Eminkuyu Çöplüğünde yaşayan sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler, bu projenin devamı için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdiler.
Sokak Hayvanlarını beslemek için yürüttükleri bu projede 10 çuval mama bağışında bulunan PETZZSHOP’ a çok teşekkür ettiklerini söyleyen Öğrenciler; topladıkları para ile de Akçay Foxy Petshop’dan indirimli mama aldıkları dile getirdiler.
Edremit Eminkuyu Çöplüğüne mamaları götürmek için Edremit Belediyesi tarafından araç temin edildiğini söyleyen Öğrenci Günnur Sarımehmet; ” Sosyal Sorumluluk Projemiz için bizleri yalnız bırakmayan başta öğretmen ve öğrenci arkadaşlara, Petzzshop’ a , Edremit Belediyesine ve bizlere mamada fiyat indirimi yapan Akçay Foxy Petshop’a çok teşekkür ederiz” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu 3. Sınıf öğrencisi Melike Altıntaş;”
Bu bölgede bu kadar çok sokak hayvanı ile karşılaşacağımızı tahmin edemezdik. Keşke imkanlarımız el verse de bu hayvancıkları her gün beslemeye gelsek. Bu projemizde bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (10numarabasın)

Sivil Havacılık Öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi Hayran Bıraktı