“Sivas’ta tüm pazarlarımızda kredi kartı geçerlidir”

Başkan Şahin, “mahalle pazarlarımızda tezgah açan üyelerimizin çoğunluğunun tezgahlarında kredi kartları geçerlidir.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVAS-BHA

Başkan Şahin, “Mahalle pazarlarımızda tezgah açan üyelerimizin çoğunluğunun tezgahlarında kredi kartları geçerlidir. Halkımız güvenli bir şekilde alışverişlerini pazarlarımızdan kredi kartı kullanarak ta yapabilirler.” dedi.

Günümüz ekonomik koşulları içerisinde vatandaşlar nakit paradan daha çok kredi kartı kullanarak alışveriş yapmaktalar.

Sivas’ta pazarcı esnafları vatandaşların güvenli ve daha kolay alışveriş yapmalarına yardımcı olmak adına Pazar tezgâhlarında kredi kartı bulundurmaya başladı.

Sivas Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

Başkan Şahin, “Sivas Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin, “Biz Sivas Pazarcılar Odası Başkanlığı olarak, günümüzde gördüğümüz kadarıyla nakit kullanımının her geçen gün azaldığını gördük. Maalesef çoğumuzun cebinde nakit parada ziyade kredi kartları mevcut. Tabi vatandaşlar pazarlarımıza gittiğinde acaba kredi kartı var mı? POS cihazı var mı? gibi düşüncelerinin olduğunu hissettik. Bizlerde pazarlardan alışveriş yapan veya yapacak olan müşterilerimize daha iyi hizmet ve kolaylık sunmak adına, pazarlarda pos cihazlarının pazarcı esnaflarında olduğunu duyurmak adına, bu konu ile ilgili genel olarak şehrin birçok bölgesinde yer alan reklam panolarına afişlerimizi astırdık. Zaten mahalle pazarlarımızda tezgah açan üyelerimizin çoğunluğunun tezgahlarında kredi kartları geçerli. Ben buradan tüm Sivas halkına sesleniyorum. Sivas’ta ki mahalle pazarlarımızdan hem peşin hem de kredi kartıyla güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilirler. Tüm halkımızı Sivas pazarlarından alışveriş yapmaya davet ediyorum. Bizler her zaman kaliteli güzel ürünler satmak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Herkes gelip güvenli alışverişleri pazarlarımızdan yapabilirler.” şeklinde ifade etti.

“Sivas’ta tüm pazarlarımızda kredi kartı geçerlidir”