Sivas Turizm Derneğinden STSO Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Turizm Derneğinden STSO Hayırlı Olsun ZiyaretiSivas Turizm Derneğinden Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
 
Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz ay gerçekleşen STSO seçimleri sonucu Başkan seçilen STSO yeni Başkanı Zeki Özdemir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Gerçekleşen ziyarette Sivas’ta turizm yönünde ele alınması gereken konuları dernek Başkanı Hakan Bakar, STSO Başkanı Zeki Özdemir’e bilgi konusunda paylaşım yaptı.
 
Başkan Bakar, şehir insanın öncelikli olarak yaşadığı şehri daha iyi tanımasında adımlar atılması gerektiğine vurgu yaparak, “şehirdeki her bir bireyin Sivas’ı iyi tanıması gerekir ki, onlarda gelenlere şehri daha iyi anlatsınlar. Ulaşım konusunda YHT ile Sivas turizm anlamında tabularını yıkacağa benziyor. Ankara ile daha yakın olmamız insanların günü birlik ziyaretler ile Sivas’a gelmesi daha kolay olacak. Tabi şehrimizin İzmir ve Antalya’ya uçak seferlerinin de STSO öncülüğünde ilgilenerek yeniden başlaması gerekir. Ulaşım kolaylaşışa Sivas herkese daha yakın olur. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan STSO Başkanımız Sayın Zeki Özdemir ve yönetimine şehrimiz adına yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar dileriz. İlgi ve alakasından dolayı da teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.
 
Başkan Özdemir ise, Turizmin Sivas için önemine değinerek, geçmiş yıllarda Raybüs ile Sivas’tan yaklaşık 5 bine yakın kişini Divriği ilçesine tur düzenleyerek oraları görmelerini sağladıkları söyledi. Sivas Turizm Derneğinin fikirlerini önemsediklerini ve her zaman ortak noktada Sivas’ı tanıtmak adına birlikte hareket edeceklerinin altını çizerek, Dernek Başkanı Hakan Bakar ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. (Hakan Bakar)

Sivas Turizm Derneğinden STSO Hayırlı Olsun Ziyareti