Şehadetlerinin yıl dönümünde ailelerini unutmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehadetlerinin yıl dönümünde ailelerini unutmadıŞırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, 1999 yılında vatani görevlerini yapmak için Cizre’den yola çıkan ve Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yaşanan trafik kazasında şehit olan 11 askerin aileleri ile evlerinde görüşüp şehitler için dua okudu.

Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, şehadetlerinin yıl dönümünde şehitlerin ailelerini ziyaret ederek, şehitler için dua etti.
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 25.11.1999 yılında vatani görevlerini yapmaya giderken içinde bulundukları otobüsün devrilmesi sonucu yaşanan kazada şehit olan Şeyhmus Serhat Sönmez, Hasan Çayıldak, Mehmet Sait Şimşek, Reşit Çağırga, Haşim Sekin, M. Emin Çayıldak, Ramazan Malgaz, Rıdvan Bağtır ve Kenan Çağırga’nın ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Demir, şehitlerin aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.
Ziyarette, şehitler Şeyhmus Serhat Sönmez, Hasan Çayıldak, Mehmet Sait Şimşek, Reşit Çağırga, Haşim Sekin, M. Emin Çayıldak, Ramazan Malgaz, Rıdvan Bağtır, Kenan Çağırga’nın ve tüm şehitler rahmet ve minnetle anıldı. Şehitlerin ruhları için Fatiha okundu. (Mia Haber)

Şehadetlerinin yıl dönümünde ailelerini unutmadı