Şanlıurfa Valisi Şıldak, vatandaşları bir kez daha uyardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Şıldak, vatandaşları bir kez daha uyardı

BHA-MİAHABER

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sulama kanalı, baraj ve göletlerde yaşanan boğulma vakalarına dikkat çekerek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Vali Şıldak, “Lütfen yasaklanmış olan bu tür sulara girmeyelim, çocuklarımızın girmesine izin vermeyelim” dedi….

Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan karar ile il genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerde suya girilmesi yasaklandı. ‘Tehlikeli Sularda Yüzme Yasağı Kararı’na vatandaşlar duyarlılık gösterirken, canlarını tehlikeye atmaya devam eden şahıslara yönelik ise para cezası uygulandı. Sosyal medya hesabından vatandaşları belirli aralıklarla uyaran Vali Hasan Şıldak, yasağı ve tehlikeyi bir kez daha hatırlattı.

“SÜREKLİ DENETİM YAPILIYOR”

Vali Şıldak, “Şanlıurfa genelinde su kanalı, baraj, gölet ve derelerde suya girilmesi Valiliğimiz tarafından yasaklanmıştır. Boğulma olaylarını önlemek amacıyla alınan bu tedbir gereğince, güvenlik güçlerimiz risk seviyesi yüksek olan yerlerde sürekli denetim yapıyor, kurallara uymayanlara idari para cezası uyguluyor. Lütfen yasaklanmış olan bu tür sulara girmeyelim, çocuklarımızın girmesine izin vermeyelim” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, vatandaşları bir kez daha uyardı