SAMİ ÜLKÜ "TOKAT"IN KAYBEDECEK ZAMANI YOK"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAMİ ÜLKÜ "TOKAT"IN KAYBEDECEK ZAMANI YOK"Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’ni (ASKON) ziyaret eden Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Sami Ülkü, Tokat’ın Ticareti ve Sanayisi için kırmızı çizgilerini ve projelerini anlattı. ASKON Yönetim Kurulu’ndan destek isteyen Sami Ülkü, “Tokat’ın kaybedecek zamanı yok” dedi.

Ahmet Sami Ülkü, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Sami Ülkü, kırmızı listedeki aday arkadaşları ile ASKON Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Ahmet Sami Ülkü Tokat’ın Ticareti ve Sanayisi için kırmızı çizgilerini ve projelerini anlattı.
Ahmet Sami Ülkü, neden TSO’ya aday olduğunu örnekler vererek açıkladıktan sonra, Tokat’ın Sanayi ve Ticaretinin Gelişmesi için nelerin yapılması gerektiğinin altını çizdi. “Tokat’ın kaybedecek zamanı yok” diyerek ASKON Yönetim Kurulu’ndan destek isteyen Sami Ülkü, “Bu şehir hepimizin. Çocuklarımızı başka şehirlere göndermemenin tek yolu, Tokat’ın ekonomisinden geçiyor” dedi.

ÜYE VE HİZMET ODAKLI YÖNETİM YAPACAĞIZ

TSO Başkan Adayı Ülkü, “Şeffaflık ana düsturumuz. Hesap verebilirlik adına Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm girdi çıktı ve bilançosu her üyenin telefonunda olacak. Aynı zamanda Canlı Yayın Toplantıları yapılacak. Aylık toplantılarımızı üyelerimiz TTSO Web TV den canlı izleyebilecekler. Ahlaki Değerler diğer kırmızı çizgilerimiz arasında en üstte yer almaktadır. Dürüstlük şiarımız, hakkaniyet ölçümüz, eşitlik mihenk terazimizdir” diye konuştu.
Üye ve hizmet odaklı yönetim yapacaklarını söyleyen Ülkü, “Tokat Ticaret ve Sanayi Odasının tüm imkanlarını üyelerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

TSO’DA TEKNOLOJİ ÇAĞI BAŞLATACAĞIZ

Ülkü, konuşmasına şöyle devam etti: “Sektörel Yönetim Anlayışıyla her sektör bizden eşit hizmet alacaktır. Tokat TSO’da Teknoloji çağı başlatacağız. TOKAT TSO da hersey parmaklarınızın ucunda olacak. TTSO MOBİL uygulamasını başlatacağız. Örneğin faaliyet belgesi almak için sadece kendi telefonlarının tuşlarına basmaları yeterli olacak. Zaman ve mekan sınırı olmaksızın gerekli olan belgeleri cep telefonundan alabileceksiniz. Belgeniz e imzalı olarak cep telefonunuza gönderilecek. Tokat TSO Ticaret Akademisini kurarak; üyelerini geleceğe hazırlamak, iş yeteneklerini geliştirmek ve mesleki yeterliliklerini artırmak amacıyla eğitim, seminer ve paneller düzenlenecektir. TOKAT TSO üyeleri zaman ve mekan sınırı olmaksızın online eğitimlerden faydalanarak 7 gün 24 saat kendi seçecekleri zaman diliminde tercih ettikleri eğitimleri alabileceklerdir. Eğitimlerini tamamlayan TOKAT TSO üyelerine, online sertifika verilecek. Dış Ticaret İstihbarat Merkezi kuracağız. Tokat’taki işletmelerin yurtdışı pazar payını artırmak için kurulacaktır. Bu proje ile de üyelerin ÜCRETSİZ danışmanlık hizmeti alabileceği “Dış Ticaret İstihbarat Merkezi” ile üyelerin dış ticaret faaliyetlerini artırmak ve sürdürülebilir ihracat yapısına kavuşmaları hedeflenmektedir. Dış Ticaret İstihbarat Merkezinde; Hedef Pazar İstihbaratı, Hedef Müşteri İstihbaratı, Hedef Ürün İstihbaratı, Tedarikçi İstihbaratı, teknik İstihbarat, hizmetlerini alabileceksiniz. Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nda isteyen her firmamızın ihracat yapması için tüm imkanlar seferber edilecek. Tokat ihracat açısından Türkiye’de parlayan yıldız olacak. Proje ve Akreditasyon Merkezi, E Ticaret danışmalık merkezi ile üyelerimize hizmet vereceğiz.”

Büyüme ve istihdam için GSMH örnekler vererek açıklamarını sürdüren Ülkü, “Kurumsallaşma ve markalaşma hizmetlerini de ayrıca üyelerimize ücretsiz sunacağız” şeklinde konuştu.

YENİ TSO BİNASI SÖZÜ
Tokat TSO Web TV’den de bahseden Ahmet Sami Ülkü, her firmanın kendi reklam ve tanıtımlarını burada ÜCRETSİZ yayınlayacaklarını söyledi. Avantaj Kart uygulamasına da değinen Ülkü, son olarak Tokat’a ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine yakışır yeni bir TSO binası sözünün olduğunu söyledi. (Hüseyin Kömür)

SAMİ ÜLKÜ "TOKAT"IN KAYBEDECEK ZAMANI YOK"